Skip to content

Over mij

Mijn naam is Zilla Deurenberg, het gezicht achter Evolve Fit. Geboren in 1989 en sinds dag 1 tot op het bot gedreven om mezelf te blijven ontwikkelen. Alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan, neem ik mee in mijn manier van coachen en lesgeven.

Sport is een fantastisch middel om aan je zelfvertrouwen en fysiek te werken, echter dreigen sommige mensen zich te verliezen in de perfecte plaatjes op het internet en onrealistische idealen. 

Als eigenaar en trainer van Evolve Fit sta ik voor hetgeen waar ik in geloof. Mijn filosofie? Train omdat je van je lichaam houdt, niet omdat je er een hekel aan hebt. Train omdat je gezond en sterk oud wil worden en om jezelf uit te dagen om nét dat stapje verder te gaan. Verleg die grenzen eerst in je hoofd, dan komt de rest vanzelf. Middels mijn lessen probeer ik mijn cliënten hier stukje bij beetje in te coachen.

Wat kun je van mij verwachten?
Ik hecht waarde aan een goede persoonlijke band met al mijn cliënten. Ik ben een trainer en coach die de volle aandacht heeft voor haar hele groep. Tijdens de lessen leer ik je de juiste techniek om risico’s op blessures te minimaliseren, maar ook om jouw kennis van je eigen lichaam en de sport te vergroten. Als je snapt waar je mee bezig bent, dan kom je veel verder.

Leer nieuwe skills, groei in je ontwikkeling en word de persoon die jij graag wil zijn. Jij moet het doen, maar ik kan je helpen.

 

Opleiding en certificering

Ik ben van origine afgestudeerd en werkzaam in de techniek. Dit werk doe ik nog steeds naast Evolve Fit. Daarnaast heb ik me verder verdiept in Communicatie, Psychologie en persoonlijke ontwikkeling. In de fitness heb ik een prettige manier gevonden om mezelf in de afgelopen jaren te ontwikkelen; zowel fysiek als mentaal. Om die reden heb ik fitness aan mijn vakgebied toegevoegd. Nooit uitgeleerd, altijd gedreven om verder te komen en deze energie met anderen op positieve wijze te delen.

Precision Nutrition: Sleep, Stress & Recovery Coach – 2023 (verwacht)
AALO:
Sportpsychologie – 2022
EFAA
: NASM Certified Personal Trainer (VS & Europese accreditatie) – April 2022
AALO: Fitness Master level 3 – Juli 2021
AALO: Small Group Trainer level 2 – 2019
AALO: Fitness Trainer level 1 – 2019
Psychodidact: Coaching, Counseling, Conflictbemiddeling & Stressmanagement – 2017

Ik ben tevens in het bezit van een reanimatie certificaat.

Erkens Fitness Trainer in het Europese beroepsregister!