Skip to content

Over mij

Mijn naam is Zilla Deurenberg, het gezicht achter Evolve Fit. Geboren in 1989 en sinds dag 1 tot op het bot gedreven om mezelf op zo veel mogelijk vlakken te ontwikkelen. Alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan, neem ik mee in mijn manier van coachen en lesgeven.

Sport is een fantastisch middel om aan je zelfvertrouwen en fysiek te werken, echter dreigen sommige mensen zich te verliezen in de perfecte plaatjes op het internet. 

Mijn filosofie? Train omdat je van je lichaam houdt, niet omdat je er een hekel aan hebt. Train omdat je gezond en sterk oud wil worden en om jezelf uit te dagen om nét dat stapje verder te gaan. Leer jezelf en je beperkende denkpatronen herkennen en te doorbreken. Werk aan je mindset en doorzettingsvermogen, dan komt de rest vanzelf. 

Middels mijn lessen probeer ik mijn cliënten hier stukje bij beetje in te coachen. Verwacht geen psychologische sessies op muziek, maar uitdagende outdoor trainingen van een trainer en coach die de volle aandacht heeft voor haar hele groep. Ik daag je uit om je grenzen te verleggen en je onzekerheden te overwinnen, welke dit ook mogen zijn.

Als eigenaar en trainer van Evolve Fit sta ik voor hetgeen waar ik in geloof. Ik hecht waarde aan een goede persoonlijke band met al mijn cliënten. Tijdens de lessen leer ik je de juiste techniek om het ontstaan van blessures te voorkomen, maar ook om jouw kennis van je eigen lichaam en de sport te vergroten. Als je snapt waar je mee bezig bent, dan is de kans ook groter dat je het zelfstandig gaat oppakken en er ook mee doorgaat wanneer er heel even geen ondersteuning in je nabije omgeving aanwezig is.

Leer nieuwe skills, groei in je ontwikkeling en word de persoon die jij graag wil zijn. Jij moet het doen, maar ik kan je helpen.

 

Opleiding en certificering

Ik ben van origine afgestudeerd als Mechanisch Ingenieur en Communicatie Adviseur. Daarbij heb ik enkele jaren werkervaring als teamleider en projectleider in de techniek. Dit werk doe ik nog steeds naast Evolve Fit. In de fitness heb ik een prettige manier gevonden om mezelf persoonlijk te ontwikkelen. Dit heeft mij ertoe gezet om meer over dit vakgebied te leren. En met een basis in Coaching, Counseling, Conflictbemiddeling en Stressmanagement is mijn interesse om mijn kennis in de menselijke psychologie te verdiepen verder aangewakkerd. Hier ben ik in mijn vrije tijd dan ook veel mee bezig. 

Psychodidact: Coaching, Counseling, Conflictbemiddeling & Stressmanagement – 2017
AALO: Fitness Trainer level 1 – 2019
AALO: Small Group Trainer level 2 – 2019
AALO: Fitness Master level 3 – Juli 2021
EFAA: NASM Certified Personal Trainer (VS & Europese accreditatie) – April 2022 (verwacht)
AALO: Sportpsychologie – 2021 (verwacht)
Reanimatie certificaat: oktober 2019